Grow Light Spectrum ma Cannabis

Grow Light Spectrum ma Cannabis

Ole fualaʻau moli mo le Cannabis e fesuisuiaʻi pe a faʻatusatusa i isi laʻau aʻo taulaʻi le au faifaatoʻaga i le faʻateleina o fua, pulea le maualuga o THC ma isi gaosiga cannabinoid, faʻateleina fuga, ma faʻatumauina le tutusa atoa.

 

E ese mai i lanu vaʻaia, e tali lelei le Cannabis i galu i fafo atu o le PAR.O le mea lea, o se faʻamanuiaga faʻaopoopo o le faʻaogaina o le fusi o alaleo atoa o le mafai lea ona faʻaogaina faʻapitoa faʻapitoa o galu ultra-violet (100-400nm), ma umi-mumu mumu (700-850nm) i fafo atu o le PAR.

 

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻateleina o le mumu-mumu (750nm-780nm) e mafai ona fesoasoani e faʻaosofia le tuputupu aʻe o le Cannabis ma le fuga - o se mea e manaʻomia e le au faifaatoʻaga, ae o le moli lanumoana e manaʻomia i sina mea itiiti, e mafai ona taofia le faʻasolosolo le tutusa o laʻau ma lau lau.

 

O lea la, o le a le alaleo malamalama lelei mo le Cannabis?E leai se fusi o alaleo e tasi talu ai ona o le fesuisuiai o le malamalama e fa'aolaina ai le fa'avasegaina o laau i taimi eseese o le tuputupu a'e.O le siata o loʻo i lalo o loʻo faʻamatalaina ai le manatu o le faʻaogaina o alaleo malamalama PAR pito i fafo.

alaleo


Taimi meli: Sep-21-2022
  • Muamua:
  • Sosoo ai: