LED Grow Lights—Ose Fesoasoani Lelei mo Fa'ato'aga i totonu

laasaga 8

 

O fa'ato'aga i totonu ua fa'atuputeleina le ta'uta'ua ona o le to'atele o tagata ua liliu atu i le ola gafataulimaina ma le mafaufau lelei.Ae ui i lea, o avanoa i totonu e masani ona leai se malamalama masani, lea e faigata ai ona ola lelei laau.O iinaLED tuputupu a'e molisau i totonu, ofoina atu se vaifofo e fesoasoani i le tuputupu ae i totonu.

O neiLEDo moli tuputupu a'e ua mamanuina faapitoa e fa'atusa le fusi o le malamalama e mana'omia e laau e ola lelei ai.O se vaifofo fa'ato'aga fa'ato'aga fa'ato'aga e taugofie ma taugofie, e ofoina atu le tele o fa'amanuiaga mo faifa'ato'aga o la'asaga uma.

O moli tuputupu a'e o le LED e galue e ala i le fa'auluina o galu ma'oti o le malamalama e mana'omia mo le photosynthesis.O lenei faiga e fa'aolaina ai le tuputupu a'e o la'au, e sili atu le soifua maloloina ma sili atu le malosi.O le fa'aogaina o moli fa'aola LED e mafai ai fo'i e tagata ona fa'atonutonu le taimi ma le malosi o le malamalama, fa'amautinoa e maua e laau le aofa'i sa'o o le malamalama i la'asaga ta'itasi o le tuputupu a'e.

O le isi fa'amanuiaga o moli tuputupu a'e o le fa'aitiitia o le vevela e fa'atusatusa i moli fa'atupu masani.O lona uiga e mafai ona tu'u fa'alatalata i la'au e aunoa ma se fa'alavelave e so'ona vevela pe mu ai fo'i la'au.E fa'aitiitia fo'i le vevela, ma fa'ateleina ai le malosi ma fa'ataugofie le ta'avale.

 

laasaga 2

 

I le faaopoopo atu i a latou aoga aoga, o moli tuputupu aʻe o le LED e iai foʻi se foliga faʻaonaponei faʻaonaponei e mafai ona faʻaleleia atili ai le matagofie o soʻo se avanoa i totonu.E eseese fo'i foliga ma lapopo'a, e amata mai i paneta fa'akomepiuta se'ia o'o atu i paipa umi, mo so'o se ituaiga o fa'ato'aga, tele pe la'ititi.

O moli tuputupu aʻe o le LED o se tupe faʻaalu lelei mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e amata la latou malaga i totonu o togalaau.O se vaifofo taugofie, malosi ma aoga mo soʻo se tasi o loʻo vaʻavaʻai e faʻaleleia le soifua maloloina o laʻau ma le malosi.

I le aotelega, o moli tuputupu a'e o le LED o se fa'aopoopoga lelei i so'o se fa'ato'aga i totonu.Latou te ofoina atu le tele o faʻamanuiaga e avea ai i latou ma filifiliga matagofie mo fai togalaau o laʻasaga uma.Faatasi ai ma lo latou malosi lelei ma le saogalemu mamanu, o latou o se tupe faʻaalu atamai mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e totoina se togalaau fou i totonu.

 


Taimi meli: Iuni-09-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai: